Ukrajinke napravile platformu za odrasle i prodaju gole fotografije, pa novac šalju vojsci FOTO

"Teronlyfans" je internet platforma na kojoj Ukrajinke, ali i nekoliko Ukrajinaca, prodajom svojih golih fotografija prikupljaju novac za pomoć ukrajinskoj vojsci ("ter" u imenu označava teritorijalnu obranu).

Život

Izvor: index.hr

Utorak, 28.06.2022.

11:19

Default images

U protekla tri meseca sakupili su skoro 665.000 evra. Nastasja Nasko (23), osnivačica ove inicijative, za Business Insider ispričala je da je do toga došlo sasvim slučajno.

Naime, nekoliko dana nakon što je Rusija napala Ukrajinu, Nastasja je na Tviteru pitala da li neko može autom da evakuiše njenu drugaricu iz Harkiva. Nakon što joj niko nije odgovorio iz šale je napisala da će onome ko pomogne poslati svoju golu fotografiju. Nakon pet minuta javilo joj se 10 ljudi, a cela akcija je završena uspešno. Njena drugarica je pobegla iz grada, a Nastasja je čoveku poslala fotografiju.
Na TerOnlyFansu profile ima 35 žena i trojica muškaraca

Platforma je pokrenuta nakon nekoliko dana, na Dan žena. Model aplikacije je sličan OnlyFansu i temelji se na pretplatama. Novac prikupljen na TerOnlyFansu, piše Business Insider, ide direktno ukrajinskoj vojsci. Većina para odlazi teritorijalnoj odbrani, ali deo prihoda se, objašnjava Nasko, šalje i udrugima koji pomažu izbeglicama i životinjama.
U projekt je zasad uključeno 35 žena i trojica muškaraca. Razlika u odnosu na OnlyFans, pojašnjava organizatorka, u tome je što na TerOnlyFansu ne prihvataju zahteve za specifičnim fotografijama.

Nasko je iz Bjelorusije. Pre rata je živela u Kijevu, a nakon ruske invazije preselila se u Varšavu. Za Business Insider je rekla da je ponosna na svoj jedinstveni način skupljanja donacija za Ukrajinu: "Srećna sam što mogu da podržim ljude u Ukrajini i pokažem da nisu svi Belorusi poput Rusa, da smo i mi dobri ljudi. Želimo da pomognemo našim susedima", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: