Rupert Merdok i 26 godina mlađa Džeri navodno se razvode zbog bizarnog razloga

Medijski mogul Rupert Merdok i njegova supruga, inače glumica i bivši model, Džeri Hol, razvode se nakon šest godina braka. Nakon objave razvoda, u javnosti su počele da kruže priče o razlogu njihovog prekida.

Život

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 27.06.2022.

10:31

Rupert Merdok i 26 godina mlađa Džeri navodno se razvode zbog bizarnog razloga
Foto: Profimedia

Kako piše "Daily Mail", Rupert je navodno ostavio Džeri jer nije mogao da se pomiri sa njenom navikom pušenja. U javnosti se često događalo da se Merdok odmakne od svoje supruge kada ona zapali cigaretu.

''Pušim, pijem, volim vino, volim sunčanje, pijem kafu. Radim razne stvari koje ne bi trebalo da radim", rekla je Džeri još 2014. za "Good Housekeeping".

Njihov prijatelj kaže da je problem razlika u godinama

Prijatelj bivšeg para otkrio je i do sada nepoznate detalje o njima.

"Za čoveka od 91 godinu Rupert je u izvanrednoj formi, ali čak ni on ne može da zaustavit godine. Nosi mekane cipele i ne voli dugo da stoji te je opsednut svojim zdravljem. Takođe, sluh mu je sve slabiji", rekao je prijatelj para za "Daily Mail".

"Džeri je dosta mlađa pa i dalje voli da ide na zabave i plažu i želi da se zabavlja. Ne zabavlja je da bude medijska gejša ni korporativna supruga. Beskrajno putovanje svetom u avionu kompanije kako bi bila uz Ruperta zbog neke korporativne zabave više je ne privlači puno, ako ranije i jeste", dodao je.

Bivši par je poslednji put zajedno viđen u javnosti u avgustu 2021. godine i tada su išli na večeru, ali su odvojeno došli u restoran.

Venčali su se 2016., dve godine nakon što se Merdok razveo od preduzetnice Vendi Deng. Merdok je tada napisao na Tviteru da je "najsrećniji čovek na svetu". Rupertu je ovo bila četvrta supruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: