Husein Hasanefendić o novom pevaču za Parni valjak: "Čemu te priče"

Glasine o tome da će sledeći vokal benda Parni Valjak biti pevač Filip Rudan izgleda i nisu baš sasvim istinite, o svemu tome je progovorio Husein Hasafendić.

Život

Izvor: index.hr

Nedelja, 26.06.2022.

08:12

Husein Hasanefendić o novom pevaču za Parni valjak:
Foto:Profimedia

U Puli je održan koncert Parnog Valjka pod nazivom "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki", kojim se odala počast životu i delu pevača Akija Rahimovskog.

Da li je Nirvana pokrala Parni valjak: Ove pesme iz bivše Jugoslavije su "oteli" svetski izvođači

Mladi pevač Filip Rudan je sa bendom takođe doputovao u Pulu, gde im se pridružuje na koncertu kao vokal. Još otkako je Filip nastupio sa Valjkom na koncertu u zagrebačkoj Areni, počela su nagađanja da bi on mogao da bude novi pevač benda, a o tim glasinama je progovorio Huseina Hasanefendića Husa.

"Filip je apsolutno potencijal, ali ta nagađanja, koja su počela doslovno drugi dan nakon što je Aki umro i što je na nekim portalima već počelo da se piše ko će ga zameniti...Mislim, čemu ta žurba?" rekao je u izjavi za Index.

"Čemu zbrka, čemu te priče? Mi kao bend, kad pronađemo formulu po kojoj ćemo raditi dalje...Mislim, šta će to biti, ja ne znam. Hoće li to biti jedan pevač ili ćemo uzeti dvoje-troje ljudi u postavu, pojma nemam. Sada mogu da improvizujem i nagađam. Zasad nema definitivne odluke", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: