Pevačica na meti kritika zbog vrelih scena sa Rijaninim bivšim: "Sramota, on je nju tukao" VIDEO

Američka pevačica i plesačica Normani našla se na meti kritika svoje publike nakon što je snimila strastveni spot sa Krisom Braunom, reperom kojeg javnost pamti po brutalnom incidentu 2009. kada je pretukao svetsku zvezdu, a svoju tadašnju devojku Rijanu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2022.

16:35

Pevačica na meti kritika zbog vrelih scena sa Rijaninim bivšim:
Foto: Profimedia

Normani (26) koja je bivša članica grupe Fifth Harmony pojavljuje se u spotu Brauna za njegovu novu pesmu "WE (Warm Embrace)", koju je on predstavio publici pre dva dana.

U scenama spota, Normani i Braun senzualno plešu, a u jednom trenutku pevačica se i ljubi sa kontroverznim izvođačem.

Deo spota, Normani je podelila i na svom Instagramu, međutim, pored obožavatelja koji tu nisu videli ništa loše, naišla je i na oštre komentare ljudi koji kojima se ovaj spoj nije dopao, a pevačici su pisali i kako ih je "njena nepromišljenost razočarala".

"Zašto bi bilo ko sarađivao sa čovekom poput njega. Mogla si da radiš sa bilo kim drugim", glasi jedan od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: