Karleuša demantovala da se razvela: "Ja sam nežna žena"

Modni kreator Saša Vidić i prijatelj Jelene Karleuše, komentarisao je nedavni sukob pevačice sa Acom Lukasom i usput se dotakao i njenog braka sa Duškom Tošićem, nakon čega se oglasila i sama Jelena Karleuša.

Život

Izvor: B92

Petak, 24.06.2022.

21:14

Karleuša demantovala da se razvela:
Foto: Printscreen/TV Prva

Naime, već je danima aktuelna priča oko Milice Pavlović, Ane Nikolić i pesme Provereno koju je Nikolićeva navodno prisvojila, a Vidić je mišljenja da je sve otišlo predaleko, a jedna rečenica koju mu je izletela je privukla mnogo pažnje.

"Ja Jelenu jako volim i vazda ću biti na njenoj strani. Bilo koji sukob da se desi, ja Jelenu volim. Ona je pre svega veliki prijatelj, jednom sam se ogrešio o nju, nešto sam je pljuvao, ali sam joj se zbog toga izvinio. Što je uvreda što je to rekla Lukasu? On sve što je rekla legalno radi i legalno o tome priča.Mnogo je to daleko otišlo, pitanje je da li ćemo verovati u to ili nećemo. Šta sad otkrivaš ti te gluposti? Žena se razvela! Doviđenja prijatno", rekao je Saša, a ovo je bilo dovoljno da se mnogi zapitaju da li se par Karleuša Tošić razveo...

Saša je istakao i da pevač nikako ne može da naruši odnos Jelene i Duška i kroz smeh dodao da je to nemoguće "jer ga je Jelena već išamarala", piše "Espreso".

S obzirom da je ovo podiglo veliku prašinu i pokrenulo brojne naslove o razvodu popularnog para, oglasila se i Jelena Karleuša na Instagramu.

"Volim Sašu, ali moram da demantujem. Nisam se razvela i nisam šamarala Duška, a ni Lukasa. Ja sam nežna žena", napisala je Karleuša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: