Sin Đorđa Balaševića odložio svadbu – ipak se neće održati u subotu

Aleksa Balašević i njegova trudna supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a svadbu je trebalo da prave u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Ipak, kako saznajemo, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.

Život

Izvor: Kurir

Četvrtak, 23.06.2022.

21:44

Default images

Sin pokojnog pevača Đorđa Balaševića uskoro će postati otac, a kako kaže naš izvor blizak porodici, zbog toga su najverovatnije i pomerili svadbu i gostima javili da je odložena za jesen. Oni će na veselju proslaviti i rođenje deteta.

Inače, kako saznajemo, među zvanicama su i folkeri Dara Bubamara i Sloba Radanović.

Pevačica je dugogodišnja prijateljica sa celom porodicom Balašević, dok je njen kolega mladoženjin drug. Podsetimo, Aleksa je Slobi dao i ulogu u filmu koji sprema, a glumiće MMA borca.

Balašević i Nikolina su godinama zajedno, a on ju je zaprosio u Izraelu. Crkveno ih je venčao patrijart Porfirije.

"Šest meseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lep događaj. Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo venčanje. Voleo bih da crkveno venčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje venčava i u crkvi", rekao je Aleksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: