- Vesti -

"Upoznaš demone među najbližima": Nikolina tvrdi da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo

Otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, otkrio je šokantne detalje o snahi Nikolini Pišek, a ona je sada u saopštenju za Kurir istakla da joj Miša Grof uskraćuje pravo na nasledstvo i da prisvaja Vidojevu imovinu.

Izvor: Kurir
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

"Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića, ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj ćerki nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava da raspolaže Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio."

Nikolina Pišek odgovorila na teške reči i optužbe: "Sramota me je umesto njega"

"Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd sa povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života sa ljubavlju starao", piše u saopštenju.

Podsetimo, Nikolina je na Instagramu odlučila da se obrati i pošalje jasnu poruku svekru, gde ga je nazvala demonom.

"Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu", napisala je Nikolina, a iz svake reči izbija tuga i bol.

Nikolina na pomenu Vidoju Ristoviću ponavljala: "Izvini"; Miša Grof: "Možda je otrovan"

"Obamreš jer tvog oslonca više nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", napisala je Nikolina, koja utehu, po svemu sudeći, posle prerane smrti supruga Vidoja Ristovića, nalazi u njihovoj zajedničkoj ćerkici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 161 idi na stranu