Otac Britni Spirs ponovo napada – želi na sud sa ćerkom: "Neće preko mene zaraditi 15 miliona"

Britni Spirs se nedavno udala za dugogodišnjeg verenika Sema Asgarija, te su fanovi pomislili kako joj je konačno krenulo na bolje, ali otac Džejmi Spirs ponovo kreće da joj pravi probleme.

Život

Izvor: B92

Utorak, 21.06.2022.

15:20

Otac Britni Spirs ponovo napada – želi na sud sa ćerkom:
Foto: Profimedia

Džejmi Spirs se uplašio zbog objavljivanja memoara Britni Spirs u kojima otkriva tajne života pod starateljstvom oca, pa je pokrenuo slučaj protiv nje. Tužbu zasniva na tome da pevačica navodno iznosi "netačne i neutemeljenje tvrdnje" protiv njega.

Džejmijevi advokati pokušavaju da iz Spirsove izvuku iskaz pod zakletvom na sudu, kako bi mogli da ga iskoriste protiv nje. Međutim, takođe tvrde kako Britni ne želi ponovo o starateljstvu da govori na sudu, kako bi mogla sve ekskluzivno da otkrije u memoarima i zaradi 15 miliona dolara na taj način.

Sa druge strane, pravni tim Britni Spirs tvrdi kako su za nju to "emocionalno teške teme" i da je to jedini razlog zašto ne želi o tome da govori ponovo pred sudom.

"Smešno je da Britni može da govori o pitanjima koja sama javno postavlja (uključujući unovčenje čeka od 15 miliona dolara za memoare), ali bi bila ‘neopravdano opterećena’ parnicom koju su inicirali njeni pravni savetnici”, pišu advokati Džejmija Spirsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: