Glumica obavestila fanove: "Uplatite mi oko 23.000 evra, bankrotirala sam zbog razvoda"

Glumica Alis Evans zamolila je svoje pratioce na društvenim mrežama da joj uplate koliko mogu na GoFundMe stranicu koju je otvorila kako bi skupila 20.000 funti (oko 23.000 evra) za troškove brakorazvodne parnice i advokata.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.06.2022.

16:10

Glumica obavestila fanove:
Foto: Profimedia

Naime, Alis je prošle godine prekinula odnos s glumcem Ijanom Grafudom. Naglasila je kako je "advokate koji su je dosad zastupali morala da otpusti jer nije mogla da izdvoji više novca za njih te da je potpuno bankrotirala", prenose strani mediji.

Inače, razlaz Alis i Ijana bio je dosta turbulentan. U međuvremenu se pojavila treća osoba, glumčeva devojka Bijanka Voles. Glumac je jednom prilikom ispričao da ga Evans maltretira porukama, zbog čega je zatražio i zabranu prilaska. Sudu je dostavio 113 stranica poruka i mejlova koje mu je privatno slala.

"Pretila je će mi učiniti ono što je Amber Herd učinila Džoniju Depu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše ćerke i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenim zahtevima...

Pretila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobediti jer će svi poverovati njoj, a ne meni", rekao je glumac.

Inače, par se upoznao za vreme snimanja filma "102 Dalmatinca". Imaju dve ćerke, Elu Betsi i Elsi Marigold. Bili su u braku 14 godina pre nego što je glumac u martu podneo zahtev za razvod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: