Dženifer Aniston se osećala beskorisno dok je snimala film: "Ukrajina je blizu"

Glumica Dženifer Aniston proteklih meseci je snimala nastavak Netfliksovog filma "Murder Mystery", zbog čega je boravila u Parizu. Ali tokom boravka u francuskoj prestonici osećala se jako beskorisno snimajući film dok "ne tako daleko" u Ukrajini besni rat.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.06.2022.

10:59

Dženifer Aniston se osećala beskorisno dok je snimala film:
Foto: EPA/ NINA PROMMER

Aniston je za "People" rekla kako je snimanje filma "Murder Mystery 2" bilo poprilično izazovno. Reč je o nastavku Netfliksove komedije iz 2019. koju je snimala s Adamom Sendlerom u Parizu dok traje rat u Ukrajini.

Dženifer Aniston: "Ukrajinke, neverovatne ste i ceo svet je uz vas"

"Bila su to tri meseca daleko od kuće. A bilo je izazovno samo zato što nisam bila tako daleko od svojih pasa od početka pandemije. Takođe, Ukrajina je jako blizu", rekla je holivudska glumica.
Dodala je i da se osećala "tako beskorisno" snimajući komediju nakon što je Vladimir Putin započeo rat u Ukrajini u februaru ove godine, ali se onda setila koliko je smeh važan u životima ljudi. Glumica je, između ostalog, priznala kako više ne vrši toliki pritisak na sebe nakon što je prošla kroz pandemiju.

Dženifer Aniston otkrila šta je muči od 30. godine: "Nisam mogla da treniram zbog toga"

"Ono što smo poslednjih nekoliko godina svi naučili je da treba uživati u malim stvarima i biti zahvalan na svakom danu. Bilo je dobro usporiti, rekla je Aniston i dodala da je promenila način na koji bira nove projekte.

Ako nisi vakcinisan - ne možeš da se družiš sa Dženifer Aniston; "Rešila sam ih se"

"U čemu ću uživati dok radim? Jer bilo je dosta poslova koje sam radila, a da nisam uživala u njima. Bilo je filmova koje sam radila, a u kojima sam se jednostavno osećala kao da sam pojela Big Mek za doručak, ručak i večeru. Radi se o tome kako i s kim želim da provodim vrwme", rekla je Aniston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: