Ana Nikolić u čudu: "Meni se ovo nikad nije dogodilo, živim kao Amiš"

Već danima se priča o aferi "Provereno" i čija je to zapravo pesma, Ane Nikolić ili Milice Pavlović.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.06.2022.

20:19

Ana Nikolić u čudu:
Foto: Printscreen/Prva TV

Pevačica Milica Pavlović razočarana je ponašanjem svoje koleginice Ane Nikolić koja je njenu pesmu "Provereno" otpevala kao demo verziju, i sa njom najavljuje nastupe.

Istina o "besramnoj krađi" pesme Milice Pavlović: Ko je najveći gubitnik afere "Provereno"

Iako je Ana Nikolić kratko prokomentarisala da u seoske priče neće da se meša, sada je rešila da otkrije svoju stranu priče objasnivši da za sve krivi autore.

"Nemam komentar, posebno ne o finansijama, jer nikada o tome nisam pričala. Ovde je pitanje za autore, odnosno muzičke producente, jer oni su glavni i odgovorni u studiju i kome daju pesmu dalje i nude je. Što bih ja rekla narežite mi USB, jer ja živim kao Amiš. Meni se nikada u životu do saradnje na albumu Klinika nije desilo da izađe jedna nota. To je više pitanje za muzičke producente, zovite njih", poručila je Ana za jednu televizijsku emisiju.

Pevačica osudila krađu pesme i poručila Ani Nikolić: "Sram te bilo, ovo je dno dna što radiš"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: