Amber Herd: Još uvek ga volim

I dve nedelje nakon završetka suđenja decenije, kako su ga mnogi nazivali, nastavljaju da isplivavaju detalji odnosa bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.06.2022.

16:38

Amber Herd: Još uvek ga volim
Foto: Profimedia

U drugom delu intervjua koji je Amber Herd dala nakon suđenja za NBC njuz glumica je otkrila da još uvek voli Džonija Depa, uprkos svemu što se između njih dogodilo, piše Index.hr.

"Volim ga. Volela sam ga svim srcem", rekla je Amber Herd i dodala: "I trudila sam se najbolje što sam mogla da duboko narušena veza funkcioniše i nisam uspela."

Amber Herd: "Shvatam da nas vide kao najgora holivudska derišta"

"Uopšte nemam ništa protiv njega. Ne mislim ništa loše. Znam da je to teško razumeti ili biste to mogli vrlo lako razumeti ako ste ikada nekoga voleli", dodala je.

"Nisam simpatična žrtva, nisam savršena žrtva. Ali kada sam svedočila, zamolila sam porotu da me vidi i čuje."

Podsetimo, Dep je tužio Amber Herd za 50 miliona dolara, navodeći da ga je oklevetala u članku u Vašington postu (Washington Post) iz 2018. u kojem je pisala o svom iskustvu porodičnog nasilja.

"Bojim se da će, bez obzira na to što radim, bez obzira na to što govorim ili kažem, svaki korak koji napravim predstavljati još jednu priliku za novu vrstu ućutkavanja", rekla je Amber Herd u odgovoru na pitanje da li je zabrinuta da bi Dep mogao ponovo da je tuži u budućnosti.

"Šta je ono što pretpostavljam da tužba za klevetu treba da učini? – Da ti oduzme", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: