Ana Nikolić u pomoć pozvala Dostojevskog: "Nemam opremu da se valjam u tom blatu"

Skandal oko pesme "Provereno" sa novog albuma Milice Pavlović, čija demo verzija koju je prethodno snimila pevačica Ana Nikolić kruži na internetu, ne jenjava.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.06.2022.

12:25

Ana Nikolić u pomoć pozvala Dostojevskog:
Foto: TV Prva

Najpre je u odbranu mlađe koleginice Milice Pavlović stala Jelena Karleuša, zbog čega se žestoko posvađala sa Acom Lukasom, a takođe se oglasio i tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji je autor pomenute numere.

On je za domaće medije rekao da ovakvu situaciju nije doživeo za trideset godina na estradi, kao i da je pesma pisana za Milicu Pavlović. Zatim se i sama pevačica osvrnula na čitavu dramu, istakavši da je veoma "bezobrazno" što je Ana Nikolić iskoristila njenu pesmu da najavljuje svoje nastupe.

Između ostalog, Milica je, gostujući u emisiji "Amidži šou", poručila Ani: "Sram je bilo svog imena, karijere". Međutim, Nikolićeva je na sve odgovorila: "U seoske priče se ne mešam".

"Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze jedan odsto, zapravo ja sa ovim imam nula veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog", izjavila je za "Pink.rs".

Milica Pavlović o ljubavi sa Saveljićem: "Kao da sam se zabavljala sa oženjenim ili ubicom"

Pevačica je dodala da kada su tri dana pre zvaničnog izlaska njenog albuma izašli demoi pesama, niko se toliko nije time bavio.

"Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim", zaključila je Nikolićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: