Pevačica osudila krađu pesme i poručila Ani Nikolić: "Sram te bilo, ovo je dno dna što radiš"

Pesma "Provereno" sa novog albuma pevačice Milice Pavlović, koju je Ana Nikolić takođe snimila kao demo, ali je nije kupila, glavna su tema prethodnih dana u medijima.

Život

Izvor: B92

Sreda, 15.06.2022.

08:20

Pevačica osudila krađu pesme i poručila Ani Nikolić:
Foto: Printskrin/TV Prva

Nakon što je numera postala hit među fanovima Milice Pavlović, na internetu se pojavila i verzija Ane Nikolić, koju su mnogi pohvalili, između ostalih, i Aca Lukas, što je bio povod za žestoki sukob između njega i Jelene Karleuše, koja je stala u odbranu mlađe koleginice Milice.

Aca Lukas nakon katastrofalne svađe sa Karleušom povukao radikalan potez, šteta obostrana

Sada se povodom spornog snimka i čitave situacije oglasila Milica Pavlović, koja je oštro osudila taj potez i rekla da nije zaslužila ovakve stvari.

"Na tom albumu sam radila dve godine, ima 12 pesama. U poslu sam 24 sata. Kada je pesma 'Provereno' već postala hit, u tom momentu mi stižu poruke, snimci emisija gde je izašla demo pesma, koju peva Ana Nikolić. Prvo sam mislila da Ana Nikolić nema veze sa celom ovom pričom. Ana je otpevala demo verziju, ali žena nije uzela pesmu. Navikla sam da primam niske udarce. Ni sad sebe ne sažaljevam, to rade s*ronje, ne lavovi i borbeni ljudi. Ovo nije u redu, nije lepo", počela je Milica i dodala: "Ipak, to ima veze sa Anom jer žena tu demo verziju kači na mrežama, najavljuje nastupe sa tom pesmom, kreće nastup sa tom pesmom... Dejan Kostić i Braja su mi prodali tu pesmu, imam ugovor, pesma je moja, zavedena je pesma kao moja. Ne bi bio problem da peva u originalu, kakva je i hit, kakvu sam je ja napravila hitom, zajedno sa autorima. Sad se setila da je ona pevala i sada je promoviše kao svoju, zbunjuje publiku", istakla je Milica gostujući u emisiji "Amidži šou".

Milica Pavlović je Ani poručila: "Sram je bilo svog imena, karijere".

"Ja sam kao devojčica i do pre dve nedelje volela i poštovala lik Ane Nikolić, volela njene pesme. Kao klinka zamišljala sam sebe da jednog dana budem pevačica, tako vrcava, lepa. Od nje je otišao demo snimak", rekla je pevačica. "Po tviteru sam videla da izgovara: 'Da krenemo sa mojom novom pesmom, kojoj fali druga strofa da je napišem'. To je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će me pozvati, onako kolegijalno... Ja bih otišla i kupila bih joj neku drugu pesmu, rekla bih joj: 'Ana, izvini, ako možeš oprosti mi, nije u redu'. Ono što takođe želim da podvučem - apsolutno veliko sram vas bilo, svim mojim kolegama koji ćute. Svi znaju koliko je teško doći do pesme, odvojiti novac, zaraditi pošteno novac. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju. Ovo se nije desilo. Prva koja mi se javila je Jelena Karleuša, koja je rekla da za 30 godina njene karijere nije imala ovakav slučaj", rekla je Pavlović, pa je zaključila obrativši se Ani Nikolić.

"Ana, ovo je dno dna što radiš, sram te bilo. Neću da dajem toliko značaja Ani Nikolić, dala sam joj dovoljnu reklamu. Nadam se da je podigla cenu nastupa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: