Ćerka Čarlija Šina aktivna na OnlyFans-u, glumac krivi bivšu ženu: To se ne bi dogodilo kod mene

Čarli Šin krivi bivšu suprugu Deniz Ričards zbog toga što se njihova najstarija ćerka Sem Šin pridružila stranici za odrasle, OnlyFans.

Život

Izvor: B92

Utorak, 14.06.2022.

11:55

Ćerka Čarlija Šina aktivna na OnlyFans-u, glumac krivi bivšu ženu: To se ne bi dogodilo kod mene
Foto: EPA-EFE/PENNY STEPHENS

Za ovakvo ponašanje i odluku glumac smatra odgovornom bivšu suprugu Deniz Ričards.

"Ona (Semi) sada ima 18 godina i živi sa majkom. Ovo se ne bi dogodilo pod mojim krovom", rekao je Šin za Pejdž Siks i dodao:

"Ne odobravam ovo, ali budući da nisam u mogućnosti to da sprečim, pozvao sam je da ostane otmena, kreativna i da ne žrtvuje svoj integritet".

Semi, koja je u martu napunila 18 godina, najavila je da se pridružila stranici OnlyFans na svom Instagram profilu fotografijom u kupaćem kostimu, pozvavši svoje pratitelje da "kliknu na link u njenoj biografiji ako žele da vide više".
Svojim pratiocima je obećala da će novi sadržaj objavljivati dva, tri puta nedeljno. Sudeći prema komentaru ispod fotografije, njena majka Deniz Ričards je odlučna da svojoj ćerki pruži podršku.

"Semi, uvek ću te podržavati. Volim te", napisala je glumica.

Ona je dodala da je ovo bio njen izbor.

"Semi ima 18 godina i ova odluka nije bila utemeljena na tome u čijoj kući živi. Sve što mogu da učinim kao roditelj je da verujem njenoj proceni, ali to je njen vlastiti izbor”, rekla je 51-godišnja glumica.

Podsetimo, u septembru 2021. godine Semi je dospela na naslovne strane nakon što je objavila TikTok video u kojem je tvrdila da je bila "zarobljena u nasilnoj porodici" dok je živela s majkom.

"Postoje određena pravila i ja ih se držim. Kod Čarlija postoje drugačija pravila i to je u redu", rekla je tada Deniz.

Čini se da su majka i kćerka popravile odnos od tada, a Semi od februara ove godine ponovno živi s majkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: