Glasine o "pijanom" Depu pale u vodu: Otkriveno zbog čega je morao da bude u pratnji obezbeđenja

Džoni Dep (58) je navodno ispraćen iz hotela u ponedeljak, 6. juna, od strane obezbeđenja kako bi ga "čuvalo" od mase obožavalaca koji ga prate u stopu od njegovog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.06.2022.

12:07

Default images

Ove nedelje, fotografije glumca koji je ispraćen iz Grand hotela Birmingem u Engleskoj, dok drži šolju za kafu, postale su viralne. Prema izvoru, njegov tim obezbeđenja ga je čuvao dalje od "velike gužve".

"Gde god da ode, opsedaju ga obožavaoci", rekao je izvor za "PageSix". Dep je na fotografijama izgledao raščupano dok ga je jedan muškarac držao za desnu ruku isprativši ga iz luksuznog hotela, a drugi ga je blisko pratio. Pomenuti medij je u tekstu sugerisao da je Dep u "lošem stanju", a u naslovu je pisalo da mu "treba pomoć", što je dovelo do glasina da je glumac možda bio pijan u tom momentu.

Međutim, te optužbe su sada opovrgnute, zahvaljujući društvenim mrežama. Pojavile su se fotografije i video-snimci koji prikazuju Depa kako maše i zahvaljuje se svojim fanovima. Zvezda "Pirata sa Kariba" je nosila crno-beli karirani blejzer sa crnim pantalonama i crnim patikama, kao i šal, neuređenu kosu i avijatičarske naočare. U levoj ruci glumac je držao keramičku šolju za kafu, iako nije bilo jasno šta je unutra.

Nedavno je Dep potrošio više od 62.000 dolara na svečanu večeru u Varanasiju, gde je služena autentična indijska hrana, brojni kokteli i gomila rozea. Pre nego što su ušli u restoran, Dep i njegova ekipa su se fotografisali sa fanovima, navodi "Dejli mejl".

Džef Bek (77), prijatelj i muzički partner izvođača "Edvard Makazaruke", bio je jedan od onih koji su prisustvovali gozbi. Dep uživa u vraćanju svog "života" otkako je dobio svoj veliki slučaj za klevetu protiv bivše supruge u kojem mu je izrečena presuda o odšteti od 10,35 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: