Džoni Dep reagovao na presudu: "Porota mi je vratila moj život nazad"

Posle donošenja presude, Džoni Dep se oglasio na Instagramu naglasivši koliko mu znači što je većinski donešena u njegovu korist.

Život

Izvor: B92

Sreda, 01.06.2022.

22:20

Džoni Dep reagovao na presudu:
Foto: Profimedia

Glumac se zahvalio poroti što ga je vratila u život.

"Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i verovali u mene, bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne, veoma ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo beskrajnu lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica... Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan", napisao je Dep na Instagramu.

Naglasio je da je miran jer je konačno sve gotovo.

Nakon presude, oglasila se Amber Herd FOTO

"Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao", dodao je. Zbog presude može da nastavi dalje i to mu najviše znači, naveo je. "Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje", zaključio je Dep.

Podsetimo, Amber Herd će Džoniju Depu morati da isplati 15 miliona dolara kazne, a on njoj 2 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: