Frajle odgovorile ljutoj Bebi Balašević: "Nikada nismo..."

Nakon što je ćerka Đorđa Balaševića, Beba Balašević, oštro iskritikovala grupu "Frajle" zbog insinuacija da prestanak rada njihovog Jutjub kanala ima veze sa njenom porodicom, "Frajle" su sada i direkto uputile poruku Bebi.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.05.2022.

14:28

Default images

Grupa "Frajle" je pokušala da izgladi odnos sa Bebom Balašević tako što su objavile šta je zapravo istina i da li porodica Balašević ima ikakve veze sa njihovim Jutjub kanalom.

"Draga Bebo, čitamo tvoje statuse te evo nekoliko informacija. Nikada nismo izjavile da naš Jutjub kanal ima bilo kakve veze sa tobom niti nas je ikad iko pozvao da komentarišemo tu temu. Nijedne novine, niti jedan portal, novinar, niti bilo ko sem tebe u ovim statusima. Iskreno ne znamo ko je to uopšte rekao i povezao naš Jutjub sa tobom (vama) i za to smo prvi put čule ovim putem pa evo i lepe prilike da pozovemo sve da "zaprate" naš kanal", napisale su "Frajle".

Pored molbe ljudima da zaprate kanal, podsetile su Bebu Balašević da im je izignorisala pozive i poruke, pa je i javno pozvale na kafu.

"Mi smo veliki ljubitelji Đoletove muzike, lika i dela i to smo uvek pričale, javno i privatno. Takodje poštujemo tvoju porodicu, sa vama smo uvek imale korektnu saradnju i to je takodje javno poznato. Zvale smo te i pisale ti (ostale bez odgovora), a evo sada i ovako... Imaš poziv od nas za kafu jer novosadski je ljubav", zaključile su Frajle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: