Eva Ras ocrnila kolege glumce: "Oni se bave prostitucijom"

Glumica Eva Ras, koja nikada nije krila da je za legalizaciju najstarijeg zanata, smatra da se njene kolege bave prostitucijom jer se ne bave glumom iz ljubavi već isključivo zbog novca.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 29.05.2022.

13:36

Eva Ras ocrnila kolege glumce:
Foto: Printscreen/Prva TV

"Pitam se zašto prostitucija u Srbiji nije legalizovana? Da je to regulisano ne bi se insuiniralo ko jeste, a ko nije. Inače, govorim svima da smo svi mi ku*ve", rekla je Eva Ras za domaće medije.

Glumica je objasnila da je za nju prostituisanje čak i odricanje od posla koji volimo da radimo, te da neke od svojih kolega smatra ljudima koji se prodaju.

"Kada god mi glumci pristanemo da radimo neki posao za pare, a ne zato što nam je drag ili prihvatimo kod nekog poslodavca koji nam nije drag, to je sve prostitucija. E, tu prostituciju mi ne možemo legalizovati, ali ovu pravu bi država morala", rekla je Eva Ras.

Eva Ras se dotakla i legalizacije marihuane. "Sve treba legalizovati, jer kad je legalizovano, onda to država može da drži pod kontrolom", zaključila je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: