Novinar pre 24 godine obećao da će pojesti cipelu ako izađe novi "Top Gun" – sad je to uradio VIDEO

Tom Kruz i "Top Gun" jedan je od neprevaziđenih klasika, a sada smo nakon 36 godina dočekali i njegov drugi deo. Pošto je prošlo toliko vremena, mnogi su izgubili sve nade da će ikada ugledati nastavak filma, a neki su u svojim uverenjima otišli i korak dalje.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 29.05.2022.

09:50

Novinar pre 24 godine obećao da će pojesti cipelu ako izađe novi
Foto: Profimedia

Prvi "Top Gun" predstavljen je davne 1986. godine, da bi tek danas dobio drugi deo. Svoj omiljeni film, mnogi su davno "otpisali" te je sada on stigao kao šlag na tortu, no ne i onima koji su bili spremni da stave i "ruku u vatru" da se on nikada neće desiti.

Jedan od njih je i novinar Met Pečes koji je 2010. godine u svojoj, sada već obrisanoj objavi na Tviteru, napisao "kako će pojesti cipelu ako se desi Top Gun 2".

Tada su već prošle 24 godine od filma te je Metu ovo izgledalo sasvim realno, no 12 godina kasnije stvari su se promenile, a on ne samo da je "pojeo svoje reči", nego i ono drugo.

Pečes je pre par dana postavio video na svom Jutjub kanalu pod nazivom "Pojeo sam cipelu zbog Top Guna 2", a u istom je prikazano kako on održava svoje obećanje.

Kako ne bi zadobio značajne probavne tegobe, odlučio je da napravi "jestivu" cipelu od voćne kože, jestivog lepka i pertlama od šećera. Da bi izazov bio potpuniji, u improviziranoj cipeli Met je prošetao po ulici i travnjaku.

"Imao sam strašan bol u stomaku koji sam preživeo", rekao je za strane medije novinar. Takođe, pre "prave cipele", Met je na svom Tviteru podelio i zanimljiv poklon od produkcijske kuće Paramount. "Niko mi ovo nije zaboravio, uključujući i ljude iz Paramounta koji su prilično uzbuđeni što nisam bio upravu", napisao je uz fotografiju torte u obliku cipele koju su mu poslali na adresu.

Osvrnuvši se na svoju tvrdnju od pre 12 godina, novinar je pokušao da se "opravda": "Izgledalo je nemoguće, ali zašto bih sumnjao u Toma Kruza. Ovo je bila velika greška jer se on još više posvetio izvođenju svojih vratolomija", zaključio je Met.

"Neće se dogoditi 'Top Gun 3', ali ne planiram da pojedem još jednu cipelu", našalio se on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: