- Vesti -

Seka Aleksić: "Metak mi je prošao pored glave"

Pevačica Seka Aleksić, otkrila je u intervjuu za domaće medije neke od naintimnijih detalja iz ličnog života, svom odrastanju i teškim trenucima koje je prošla sa porodicom.

Izvor: CDM
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

Govorila je o svojim počecima, nepoznatim detaljima iz karijere, školovanju, ali i o tome koliko je put ka slavi i uspešnoj karijeri trnovit i pun uspona i padova.

Takođe, prisetila se svog oca i kroz suze govorila o sećanju na njega. Ljubavna priča pevačice i njenog supruga Veljka Piljikića oduvek je izgledala kao prava bajka, a u emotivnoj ispovesti Seka je navela mnoge nepoznate pojedinosti iz porodičnog doma i braka.

"Sa mnom može o svemu da se priča. Ja imam temu i za prostitutku i za osobu koja ide nedjeljom na liturgiju, mogu i da pričam sa mamom koja ima dvoje dece i koja je požrtvovana mama", rekla je Seka Aleksić, odgovarajući na pitanje koja je najveća predrasuda o njoj.

Dotakla se i toga šta je sve prošla kroz i tokom estradne karijere.

"Dosta toga sam u životu proživela. Ja pevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. Ljude delim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1h. A mislim da je teško detinjstvo napravilo od mene to što danas jesam", ispričala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu