Miroslav Ilić, sada malo konkretnije, za B92.net: "Ćeraćemo se mi još"

Miroslav Ilić se oglasio za naš portal malo konkretnijim saopštenjem povodom presude da je otac Devina Antonovića.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.05.2022.

14:57

Miroslav Ilić, sada malo konkretnije, za B92.net:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Nemam šta da izjavim posebno. Moja advokatska kancelarija nije još dobila presudu. Kad budem video presudu, moći ću da kažem nešto. Nisam video ni presudu ni obrazloženje, ali u svakom slučaju iskoristiću svoje pravo na žalbu", rekao je pevač za B92.net i dodao:

"Što bi rekao Matija Bećković, ćeraćemo se mi još", navodi Ilić za naš portal.

Navodi da je ovaj proces dug, ali i da nije moglo drugačije.

"Nisam nikada razmišljao o tome da je moglo nešto da se desi da skratim proces. Ali svakako ću iskoristiti pravo žalbe", navodi on i dodaje:

"Moja porodica je uz mene, uvek".

Miroslav Ilić i Devin sada otac i sin? Konačno se oglasio pevač

Usmerava sve snage na predstojeći slavljenički koncert povodom 50 godina rada u Štark areni. Miroslav Ilić inače već tradicionalno organizuje koncerte za svoj rođendan, što će učiniti i ove godine.

Mirjana Antonović je juče na svom profilu na Fejsbuku otkrila da je sud doneo konačnu presudu, te da je dokazano da je pevač Miroslav Ilić otac Devina Antonovića.

"Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog drustva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak moze naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli, vaša Mirjana", napisala je Devinova majka.

Pevač je nedavno imao stav: "Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: