Zvezda serije "Bridgerton" završila u bolnici: Nisam bila sasvim iskrena VIDEO

Mlada britanska glumica Rubi Barker (25), jedna od zvezda Netfliksove serije "Bridgerton", trenutno se nalazi u bolnici zbog problema sa mentalnim zdravljem.

Život

Izvor: B92, Jutarnji list

Petak, 27.05.2022.

12:50

Zvezda serije
Foto: Profimedia

Rubi je odlučila da ne skriva svoje probleme, već da se otvoreno obrati svojim obožavaocima na društvenim mrežama i to iz bolnice:

"Svaka nedelja je za mene nedelja mentalnog zdravlja. Osećam se kao da nisam bila potpuno iskrena sa svojim pratiocima, pa ovo sada radim zbog njih. Vreme je da budem iskrena. Istina je da se borim sa problemima još od "Bridgertona". Hvala svima što me podržavate, vaša me ljubav drži", napisala je ona u objavi uz video.

U snimku je rekla malo više o razlozima zbog kojih se trenutno nalazi u bolnici:

"Bolje sam. Bio sam jako bolesna duže vreme. Iskreno, mučila sam se. Trenutno sam u bolnici, ali uskoro ću izaći", objasnila je glumica, ohrabrujući i svoje fanove da, ako osećaju da im to treba, naprave pauzu:

"Napraviću mali predah, zbog sebe. A isto preporučujem i svima kojima je to potrebno, učinite sebi uslugu, odmorite se."

Rekla je da su joj doktori uspostavili dijagnozu, ali je obećala da će o tome govoriti neki drugi put:

"Imam dijagnozu i to je dobro. Raskrstila sam sa nekim stvarima, oprostila samoj sebi i sad podvlačim crtu. Nisam mogla da nastavim smerom kojim sam ranije išla. Morala sam da se promenim i to sada pokušavam da učinim", rekla je glumica.

Njen profil preplavili su komentari podrške. Mnogi su joj čestitali na otvorenosti i iskrenosti oko ove teme o kojoj ljudi još uvek često ćute.

"Jako je važno biti otvoren i iskren. Drago mi je da si bolje", napisao joj je jedan pratilac, a drugi dodao da je Rubi "hrabra, lepa i inspirativna mlada žena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: