Miroslav Ilić i Devin sada otac i sin? Konačno se oglasio pevač

Miroslav Ilić oglasio se nakon što je njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antonović otkrila da je sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina.

Život

Izvor: hellomagazine

Petak, 27.05.2022.

11:48

Miroslav Ilić i Devin sada otac i sin? Konačno se oglasio pevač
Foto: Printskrin/TV Prva

Miroslav nije bio preterano rečit, ali je za domaće medije kratko rekao:

"Ja to još nisam video. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome. Kroz par dana saznaćete više detalja, a do tada ne bih komentarisao."

Miroslav i Devin nisu se sreli

Podsetimo, Mirjana je juče na Fejsbuku objavila da slavi i izvestila javnost o odluci suda.

"Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom.

Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: