Preminula majka Aleka Boldvina

Kerol Boldvin, majka Aleka Boldvina i baka Hejli Biber, preminula je u 92. godini.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.05.2022.

10:13

Preminula majka Aleka Boldvina
Foto: Profimedia

U postu na Instagramu objavljenom 26. maja, Alek Boldvin je objavio da je njegova majka, koja je takođe baka Hejli Biber i Irlend Boldvin, preminula u 92. godini.

"Sa najdubljim žaljenjem moja porodica objavljuje sledeću izjavu", počeo je Alek. "Kerol M. Boldvin, majka glumaca Aleka, Danijela, Vilijama i Stivena Boldvina i dve ćerke, Elizabet [Kojčler] i Džejn [Saso], umrla je danas u Sirakuzi u Njujorku."

Ćerka Aleka Boldvina: "Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće"


Tokom svog dirljivog posta, Alek je detaljno opisao životnu priču svoje majke — od njenog rođenja do upoznavanja njenog muža. Glumac iz serije 30 Rock takođe je podelio neka od dostignuća svoje majke i rad kao pacijent koji je preživeo rak dojke.
"Udružila se sa grupom za podršku karcinoma dojke na Long Ajlendu i pokrenula Stoni Bruk", navodi se u njegovom postu. "Uz podršku tadašnje predsednice univerziteta Širli Strum Keni, Fond za istraživanje raka dojke Kerol M Boldvin otvoren je u kampusu u Stoni Bruku", navodi se.

Alek je rekao da ga je njegova mama — koja ima šestoro dece, 25 unučadi i 14 praunučadi — naučila o životu kao "drugom činu".

"Poslednjih 25 godina svog života provela je kao borac i šampion za stvar kojoj je posvetila svoj život. Svi smo izuzetno ponosni na njena dostignuća", naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: