Branislav Lečić ponovo u javnosti – prisustvovao promociji knjige Žarka Lauševića FOTO

Branislav Lečić pojavio se posle dužeg vremena na javnom događaju.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.05.2022.

10:00

Branislav Lečić ponovo u javnosti – prisustvovao promociji knjige Žarka Lauševića FOTO
Foto: Ivan Live Production

Sinoć je glumac prisustvovao promociji nove knjige njegovog kolege Žarka Lauševića, pod imenom "Padre, idiote!".

Lečić je ovom prilikom pokazao novi stil – glumac je pustio bradu, i pojavio se u opuštenom izdanju, u kariranoj košulji. Izgled je upotpunio teškim satom i naočarima za sunce.
Foto: Ivan Live Production
U prepunoj dvorani SKC-a održana je promocija knjige Žarka Lauševića Padre, idiote!,n na kojoj su govorili Svetlana Bojković, Muharem Bazdulj, Petar Božović, Nebojša Dugalić i Radmila Stanković. Moderator je bio Irfan Mensur.

Žarko Laušević: O Arkanovom dugu i zašto mu je Gaga Nikolić govorio "ljubi dupe guzicu"
Foto: Ivan Live Production
Popularni glumac nastavlja svoje dnevničke beleške koje počinju u trenutku kada izlazi iz zatvora u kome je proveo četiri godine i sedam meseci.

Ponovo na slobodi i novi život u Beogradu. Sa suprugom Anitom, kojoj je knjiga posvećena, sa decom, porodicom...
Foto: Ivan Live Production
"Ti prvi dani, nedelje van zatvorskih zidina, spuških, zabeleskih, ili onih najsumornijih, u Centralnom zatvoru, mogli bi da stanu u jedan jedini Arsenov stih – Kao poslije bolesti, opet učim jesti, hodati", zapisuje Laušević.
Foto: Ivan Live Production
Pored najbližih, porodice, zvaničnika i službenih lica, ovom knjigom defiluju i drugi junaci, prijatelji i kolege. Pre svih, njegova draga prijateljica, glumica Cvijeta Mesić, u čijoj kući nalazi prvo utočište po izlasku iz zatvora i dolasku u Beograd. Tu je i pouzdani Dragan Gaga Nikolić, kome ispisuje odu o prijateljstvu, koji mu je bio "čuvar, terapeut, brat, učitelj, otac". Dirljiv je lik Ljube Dapčevića, zabavno je kada se sastaje sa Batom Živojinovićem, zanimljiv je njegov dijalog sa Željkom Ražnatovićem Arkanom...
Foto: Ivan Live Production
Knjiga "Padre, idote!" četvrta je u serijalu ovog autora sa zajedničkim podnaslovom Dnevnik jedne robije.
Foto: Ivan Live Production
Prva je "Godina prođe, dan nikad" (2011), zatim "Druga knjiga" (2013) i "Sve prođe, pa i doživotna" (2018). Sve one su doživele ogromne tiraže, i danas se sve prodaju u izdanju Hipatie.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: