Kevin Spejsi zvanično optužen za seksualni napad protiv trojice muškaraca

Britansko krunsko tužilaštvo saopštilo je u četvrtak da je odobrilo krivičnu prijavu protiv glumca Kevina Spejsija po četiri tačke za seksualni napad protiv trojice muškaraca.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2022.

16:48

Kevin Spejsi zvanično optužen za seksualni napad protiv trojice muškaraca
Foto:EPA/ NICOLE HARNISHFEGER / POOL

Glumac Kevin Spejsi zvanično je optužen za seksualni napad i sada se čeka na suđenje.

"Takođe je optužen da je naterao osobu da se uključi u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka. Optužbe su usledile nakon pregleda dokaza koje je prikupila metropolitenska policija u svojoj istrazi", rekla je šefica Odeljenja za posebne kriminale CPS-a.

Podsećamo, protiv glumca Kevina Spejsija su u septembru 2020. podneli tužbu glumac Entoni Rap i još jedna neimenovana osoba, za seksualni napad koji se dogodio osamdesetih godina prošlog veka, kada su obojica bili mlađi od 18 godina.

"Tužilaštvo podseća sve zainteresovane da je krivični postupak protiv gospodina Spejsija aktivan i da on ima pravo na pravično suđenje", pisalo je u saopštenju CPS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: