Simptomi raka prostate zatekli princa Vilijama

Tokom posete Kraljevskoj bolnici Marsden, čiji je pokrovitelj, princ Vilijam otkrio je da nije znao koji su simptomi raka prostate. Njegovo priznanje zasigurno će pomoći u podizanju svesti među muškarcima kada je reč o prevenciji ove bolesti.

Život

Izvor: hello

Sreda, 25.05.2022.

20:25

Simptomi raka prostate zatekli princa Vilijama
Foto:Profimedia

Vojvoda od Kembridža obišao je bolnicu sa zdravstvenim radnicima koji su pružali besplatne preglede muškarcima, posebno afroamerikancima, kod kojih su, dokazale su naučne studije, veće šanse za smrtnost od raka prostate. Kada je saznao da je učestalo odlaženje u toalet jedan od simptoma, Vilijam je rekao:

"Nezgodno je kad je tako suptilno. "

Kako bi ohrabrio muškarce na pregled, princ se našalio: "Imam ideju koja bi mogla da prođe veoma loše, ali bi mogla da bude i prilično dobra, mogli biste da ponudite besplatno pivo. Mislim da bi odličan način da se to izvede bio da momci piju kriglu piva dok rade test krvi. Moraćete malo da uključite maštu."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: