Danijela Martinović na vest da joj je Hana, osim Petra Graša, ukrala i ime za dete: "Neopisivo..."

Pevačica Danijela Martinović postavila je objavu na društvenim mrežama nakon što se saznalo kako njen bivši partner Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić planiraju da daju ime novorođenom detetu.

Život

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 23.05.2022.

19:53

Danijela Martinović na vest da joj je Hana, osim Petra Graša, ukrala i ime za dete:
Foto: Profimedia

Danijela je objavila fotografiju sa plaže i ispod nje napisala: "Trenutak u vječnosti... Neopisivo".

Podsećamo, Petar i Hana svojoj ćerki planiraju da daju ime Alba. Danijela je još 2014. otkrila da je pričala s Grašom o deci i da su imali isplanirana imena.

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za devojčicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.

Luce zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", govorila je Danijela pre osam godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: