- Vesti -

Svi nervni slomovi mladog glumca, sada i pred kamerama: Davio obožavateljku, maltretirao policajce

Ezra Miler, zvezda filmova "Fantastic Beasts and Where to Find Them", "Justice League" i "The Perks of Being a Wallflower", uhapšen je u martu ove godine, na Havajima, jer je izazivao nerede u jednom klubu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To je bio poslednji u nizu zločina koji je glumac, koga uskoro treba da gledamo u DC ostvarenju "The Flash", učinio na Velikom ostrvu – upadao ljudima u kuće, spavaće sobe, gađao ih nameštajem...

Prema policijskom izveštaju, koji se pojavio na internetu, glumac je uznemiravao goste u karaoke baru, uzvikovao je psovke i posebno se uznemirio kada je jedna žena počela da peva (navodno je izvodila pesmu Ledi Gage i Bradlija Kupera iz filma "Zvezda je rođena"). Zgrabio je mikrofon od žene koja je pevala, oterao je sa bine, a onda se ustremio na muškarca koji je igrao pikado.

Vlasnik bara je nekoliko puta tražio od Milera da se smiri, što ovaj nije činio, da bio na kraju došla policija i uhapsila ga. Određena mu je kaucija od 500 dolara, koju je platio, i pušten je na slobodu. To je sve što smo znali i u martu ove godine, ali sada se pojavio snimak njegovog hapšenja.

Snimak je podelio TMZ početkom nedelje, a na kojem se vidi i čuje Ezrin razgovor sa policijom.

Kada mu se policajac obratio sa "gospodine" (sir), Ezra ga je ispravio, rekavši: "Izvinite, ja nisam gospodin. Ja sam transrodna osoba, nebinarna. Molim vas da me ne zovete gospodine".

Kada mu je policajac rekao da se samo trudio da mu se obraća sa poštovanjem, Miler je rekao da treba da mu se obraćaju u neodređenom rodu, da ga oslovljava sa "oni".

Glumac je pravio probleme dok je nad njim vršen pretres, nije dozvolio da ga pretresa muškarac, molio je da ga ne dodiruju, tražio je da mu policajci pokažu svoje legitimacije, pozivao se na amandmane. A kada je napokon uhapšen, kao da je doživeo slom živaca. Zamolio je policajce da mu skinu lisice, prenosi "Harpers Bazar".

"Molim vas da mi skinete lisice, da mi se ne oštete nervi. Ja sam muzičar, važni su mi nervi u rukama. Molim vas da ih ne povredite, preklinjem vas", gotovo je plakao Ezra.

Pre ovoga, glumac se nekoliko puta ponašao nasilnički u javnosti. Na jednom snimku zabeleženo je kako davi ženu u baru na Islandu, čudan je i snimak sa obožavateljkom koju takođe davi.

PR tim glumca se, standardno, ne oglašava povodom "nasilnih epizoda" koje je glumac pravio u javnosti, ali ni kompanija DC koja stoji iza ostvarenja "The Flesh" i "Justice League" u kojima Ezra igra.

Apsolutno nije jasan uzrok njegovog agresivnog ponašanja, sem da je skoro svaki put navedeno da je "epizoda" nastala u alkoholisanom stanju.

Inače, Miler se kao pripadnik LGBT populacije izjasnio 2012. godine, da bi u intervjuu koji je 2018. dao za "Holivud reporter" ("The Hollywood Reporter"), na pitanje šta za njega znači kvir dao sledeći odgovor:

"Kvir jednostavno znači ne, ne, ja to ne radim. Ne identifikujem se kao muškarac, ne identifikujem se kao žena. Jedva se identifikujem kao ljudsko biće".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu