Vesti -

Ferari stavio Kardašijanke na crnu listu

Porodica Kardašijan više neće moći da kupi novi model Ferarija u zvaničnom salonu.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto:EPA/NINA PROMMER
Foto:EPA/NINA PROMMER

Privatna kompanija može da bira sa kim će i kako raditi. Ferari na to pomno pazi, pa se novi modeli prvo nude lojalnim kupcima, dok su na crnoj listi oni koji na ovaj ili onaj način kaljaju Ferarijevo ime.

"Ne želimo ih u salonu": Slavne ličnosti kojima je doživotno zabranjeno da kupe "Ferari"

Ferari je javno komentarisao odluku. Naveli su da nikome ništa ne brane, ali zadržavaju pravo kome će ponuditi svoje najekskluzivnije primerke. Prevedeno, Ferari veoma pazi ko i kako vozi njegove automobile. Tako je, Ferari ima crnu listu kupaca, posebno svih onih dobrostojećih bivših ili potencijalnih kupaca koji više ne mogu da kupe Ferari. I porodica Kardašijan je odnedavno na toj listi. Kako navodi Marca, Kardašijanke su se nedavno pojavile na listi, a kada se njihovo ime pojavi na listi, nema povratka - moraće da kupe neki drugi automobil. Ferrari stavio Džastina Bibera na crnu listu

Ko je na listi?

Na zloglasnoj listi nalaze se mnoge poznate ličnosti, uključujući Flojda Mejvedera i Džastina Bibera. Ovaj drugi je bio veran kupac Ferarija, ali se posle izmena koje su uključivale novu boju i aukcijsku prodaju Ferarija, zamerio italijanskom proizvođaču. Kao što su Zajnfeldovi junaci ostali bez mogućnosti da konzumiraju čuvenu supu, tako sada Biber više ne može da dobije novi Ferari.

Na listi je i reper Tajga, a Ferari navodno do danas nije oprostio oštre reči novinaru Krisu Herisu. Bilo je to davne 2011. godine, a strasti se još nisu smirile, piše Motorious. Nikolas Kejdž voli da troši, ali neće moći da potroši ni centa na novi Ferari, barem kada je reč o zvaničnim kanalima. Bio je na crnoj listi kada je odlučio da proda svoj Ferrari Enzo ispod cene zbog finansijskih problema.

Na listi se nalazi i veliki broj muzičkih umetnika, a najpoznatiji je ime 50 Cent. Zanimljivo, na crnoj listi se našao i Preston Hen, kolekcionar i vlasnik najskupljeg automobila (Ferari 275 GTB) na svetu. Za njega nije bilo mesta na listi od 200 kupaca LaFerrari Aperte.

U svakom slučaju, Kardašijanovi sada moraju da se okrenu drugom brendu ili da kupe sledeći Ferari preko posrednika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu