- Vesti -

Fanovi razočarani: Navijaju za vezu Džonija Depa i njegove prelepe advokatice – ali postoji problem

Zvezda suđenja između Džonija Depa i Amber Herd nije nijedno od njih dvoje, nego prelepa advokatica slavnog glumca koja žestoko nastupa prema njegovoj bivšoj supruzi i želi da dokaže da je Amber Herd izmislila da ju je Dep fizički i seksualno zlostavljao.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tamnokosa Kamila Vaskez jedno je od najčešće spominjanih imena kada je reč o suđenju veka, a zbog nežnih zagrljaja koje je znala da uputi svom klijentu, obožavatelji su počeli da navijaju za to da njih dvoje završe u ljubavnoj vezi. No izgleda da od toga nema ništa.

Kako pišu strani mediji, 37-godišnja Kamila je u srećnoj vezi nekoliko meseci i to s jednim britanskim preduzetnikom koji se bavi nekretninama. Pitanja o privatnom odnosu s Depom nije htela da komentariše, ali je obećala da će prokomentirati slučaj kada sud donese presudu.

Kamila Vaskez na suđenju "ubija" pitanjima. Amber Herd je u više navrata potpuno izbacila iz takta. Ona je oštra, direktna i koncentrisana, a ekipa na internetu piše da odavno nisu videli da se neko toliko bori za svog klijenta i za pravdu.

Lepa Kamila privukla je pažnju i svojim izgledom, ali i s nekoliko nežnih zagrljaja sa svojim klijentom Depom. Zbog toga su mnogi počeli da sumnjaju da su se Dep i Kamila Vaskez zbližili i zaljubili tokom suđenja.

Inače, Kamila Vaskez je pravnica u kompaniji Braun Radnik (Brown Rudnick). Prema njenoj biografiji na njihovoj veb-stranici, ona je saradnica iz okruga Orandž u Kaliforniji koja radi u njihovoj grupi za sudske sporove i arbitražu.

"Njena trenutna praksa usmerena je na tužbe za klevetu na strani tužitelja, s dodatnim iskustvom u sporovima oko ugovora, poslovnim deliktima i tužbama vezanim uz zapošljavanje", stoji u biografiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 164 idi na stranu