Amber Herd tvrdi da ju je Dep udario na medenom mesecu; "Mnogo sam ga volela"

Suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa je danas nastavljeno.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2022.

21:21

Amber Herd tvrdi da ju je Dep udario na medenom mesecu;
Foto: Profimedia

Suđenje Dep-Herd je ušlo u petu nedelju, a u toku svedočenja glumice Amber Herd izneto je još detalja iz odnosa bivših supružnika.

Glumica je rekla da se plašila da će Džoni Dep slučajno ubiti tokom navodnog napada koji se dogodio na njihovom medenom mesecu.

Kroz suze je ispričala da misli da "ne bi preživela" da je ostala u braku sa Depom.

"Onesvešćeni Džoni Dep" i Herdova sa "slomljenim nosem" nakon što ju je navodno pretukao FOTO

"Znala sam da ako se ne razvedem, da bukvalno ne bih preživela. Bila sam mnogo uplašena", rekla je ona i dodala: "Zaista nisam želela da ga ostavim, mnogo sam ga volela", navodi Herd.

Optužila je Depa za učestalo fizičko nasilje, a ovom prilikom je pomenula da ju je Dep navodno napao u vozu dok su putovali kroz Aziju, nakon venčanja u februaru 2015. godine.

Tada se u vozu dogodio incident - glumica tvrdi da ju je Dep udario i držao za vrat dok su bili u kupeu, piše BBC.

"Kleo se da me neće više udarati": Amber Herd svedočila - droga, alkohol, ljubomora, lažne suze..

"Držao me ja za vrat i pritiskao uz vagon, imala sam osećaj da je to trajalo veoma dugo", kaže Herd dodajući da je mislila da će je ubiti.

"Sećam se da sam se uplašila da će on to uraditi iako ne želi", rekla je.

U toku svedočenja je opisala i jednu "paklenu nedelju", kada je Dep navodno postao ljubomoran nakon što je Amber ponuđena uloga u filmu sa Džejmsom Frankom. Kako kaže, Dep ju je udario i gurnuo na nameštaj.

Sada potvrđeno i na sudu: Amber Herd ima dva poremećaja ličnosti

Glumica kaže da iako je njihov brak "ponekad bio pun ljubavi", vremenom se pogoršao do tačke u kojoj su napetost i nasilje postali "skoro normalni".

Tokom ovog svedočenja, glumica je rekla da se Dep često samopovređivao: "Tokom rasprava je često pravio posekotine na rukama, držao nož na grudima ili se povređivao, toliko da krene krv. Takođe je gasio cigarete po sebi", navodi Herd.

Očekuje se da će advokati Džonija Depa početi unakrsno ispitivanje Herd u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: