Pevač nasrnuo nožem na kolege; Izvor za B92.net: "Šokirani smo, bio je miran i kulturan dečko"

Sinoć se ispred jednog kluba u Kragujevcu dogodio incident u kojem su povređena dva muzičara, koja su po saznanju medija zadobila teške telesne povrede od strane svog kolege.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 15.05.2022.

16:08

Pevač nasrnuo nožem na kolege; Izvor za B92.net:
Ilustracija/Foto:Shutterstock/Losev Artyom

Naime, pevač M. S. osumnjičen je da je izboo nožem dvojicu svojih kolega, od kojih je jedan veoma cenjeni profesor muzičke škole u Kragujevcu. Incidentu je prethodila svađa, kada je po nezvaničnim saznanjima, u alkoholisanom stanju osumnjičeni nožem nasrnuo na dvojicu svojih kolega.

Nakon incidenta, dvojica muškaraca su prevezena u bolnicu za čije se životno stanje lekari i dalje bore, a osumnjičeni je prema saznanima medija uhapšen.

Za B92.net je neimenovani izvor potvrdio da su poznanici osumnjičenog M. S. šokirani njegovim delom, jer je prema njihovim rečima on veoma "miran, dobar i kulturan dečko i gradski pevač".

Istraga policije i ispitivanje osumnjičenog je i dalje u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: