Damjano David podsetio sve na skandal sa kokainom, imao savet za učesnike Evrovizije VIDEO

Niko od obožavalaca Evrovizije neće zaboraviti kako je prošle godine na najvećem muzičkom takmičenju na svetu pobeda umalo izmakla ubedljivom favoritu Italiji - bendu Maneskin, jer se pojavio snimak na kom se činilo da frontmen grupe, Damjano David, konzumira kokain u grin rumu.

Život

Izvor: Sanja Dojkiæ

Nedelja, 15.05.2022.

10:54

Damjano David podsetio sve na skandal sa kokainom, imao savet za učesnike Evrovizije VIDEO
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Nakon proglašenja pobednika, novinari su brže-bolje pitali Davida na konferenciji za medije "da li je to bio kokain?", što je zgodni Italijan rekao vrlo brzo demantovao.

"Tomas je polomio čašu. Ja ne koristim drogu, ljudi, molim vas", rekao je David.

Evrovizija izašla sa saopštenjem - neregularno glasanje; Konstrakta može da ostane bez poena?

"Nemojte to da govorite. Bez kokaina, molim vas, nemojte to da govorite", završio je svoje izlaganje frontmen Maneskina.

Međutim, organizacija Evrovizije je uprkos tome sprovela detaljnu istragu o tome da li je David konzumirao ilegalne supstance tokom takmičenja, i razmatrali su da diskvalifikuju bend Maneskin ukoliko se ispostavi da se to zaista desilo. David je bio podvrgnut testu na narkotike koji je bio negativan, i time je organizacija potvrdila Italiju kao pobednika Evrovizije 2021.

ANKETA Da li je Ukrajina zaslužila pobedu?

Do sinoć aktuelni šampioni nastupali su na velikom finalu Evrovizije koje se održalo ove godine u Torinu, i predstavili su svoj novi singl "Supermodel".

Na pitanje voditelja koji savet ima za učesnike ovogodišnjeg izdanja, seks-simbol je odlučio da sve podseti na najstresniji trenutak njegovog života kroz smeh:

"Samo se zabavite, i ne približavajte se stolu, ljudi. Nemojte to da radite!"

Sinoć se završila Evrovizija 2022., a Ukrajina je iznela ubedljivu pobedu. Naša umetnica Konstrakta završila je na petom mestu. Naša predstavnica, koja je doživela peh na bini ali je to nije omelo, izjavila je posle finala da je srećna što je publika prepoznala pesmu, iako je pomislila nakon glasanja žirija da "In corpore sano" "ne prolazi ovde". Sve vesti o Evroviziji 2022. možete pročitati u najdetaljnijem pregledu o ovoj manifestaciji na B92.net, u okviru našeg specijala o Evroviziji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: