Fanovi uočili sličnost između Konstrakte i grupe Maneskin - slučajnost ili ne? VIDEO

Veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu održava se večeras, kada ćemo i zvanično dobiti ovogodišnjeg pobednika prestižnog takmičenja.

Život

Izvor: Novosti

Subota, 14.05.2022.

17:46

Fanovi uočili sličnost između Konstrakte i grupe Maneskin - slučajnost ili ne? VIDEO
Foto: EVU/Nathan Reinds

Grupa Maneskin, na čelu sa Damjanom Davidom, donela je prošle godine pobedu Italiji sa pesmom "Zitti E Buoni" i time prestižno takmičenje Evrovizija 2022. doveli su u svoju zemlju.

U večerašnjem finalu, nastupiće 25 zemalja, među kojima je i naša predstavnica Konstrakta sa pesmom "In corpore sano".

Ana Đurić, osvojila je čitavu Evropu svojom neobičnom pojavom, ali i numerom, koja iako se peva na srpskom i ima pojedine latinske nazive, zbog specifične koreografije rauzeme čitav stari kontinet. Iako se Ukrajina smatra glavnim favoritom za predstojećeg pobednika, najviše zbog situacije u njihovoj zemlji u kojoj se trenutno nalaze, mnogima je predstavnica Srbije ozbiljan favorit.

Ipak, nije slučajnost da je Konstrakta među prvih 6 glavnih za pobedu, jer nastupa pod brojem 24. Ono što je bitno da napomenemo je i to, da je grupa Maneskin, u finalu 2021. godine u Roterdamu, nastupala upravo pod ovim rednim brojem i pobedila na prestižnom takmičenju. Slučajnost ili ne? Videćemo večeras od 21h kada je na programu veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu.
@ssl4ve You heard him!! Vote 24 tonight!!!!!! | #måneskin #damianodavid #konstrakta #incorporesano #Eurovision2022 #foryou #foryoupage #fyp #xyzbca #viral ♬ original sound - lana

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: