Kris Rok pravi šale na svoj račun: "Vratio mi se sluh"

Skoro dva meseca je prošlo od najvećeg incidenta u istoriji dodele Oskara, kada je glumac Vil Smit ošamario kolegu Krisa Roka.

Život

Izvor: B92

Subota, 14.05.2022.

13:30

Kris Rok pravi šale na svoj račun:
Foto: Profimedia

Do incidenta je došlo nakon što se Rok našalio na račun frizure supruge Vila Smita, nakon čega mu je glumac prišao i ošamario, a potom se vratio na svoje mesto i vikao: "Drži ime moje žene dalje od svojih je*enih usta".

Kris Rok se oglasio posle šamara: "Biće ozbiljno"

Nakon ovog incidenta, Smit se izvinio Roku, ali to nije bilo dovoljno da ga Akademija ne isključi iz daljih aktivnosti narednih 10 godina.

Kris Rok se nije oglašavao, a kako pišu strani mediji, navodno je fanovima u Londonu rekao da će o incidentu pričati "u nekom trenutku, na Netfliksu".

Oglasio se Vil Smit, prvi put posle šamara: "Neprihvatljivo i neoprostivo"

Tokom svog stendap nastupa u Londonu 57-godišnji komičar se nakratko našalio sa "trajnim posledicama" Smitovog šamara na dodeli Oskara 2022. u martu: "Svako ko kaže da reči bole nikad nije ošamaren."

"Dobro sam, ako neko pita", rekao je Rok i dodao:

"Vratio mi se sluh", prenosi britanski Telegraf.

Holivud je ovo čekao; "Šest godina uz dobro vladanje" - ne prestaju reakcije na Smitovu zabranu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: