Ni Ukrajina, ni Konstrakta, već - ona osvaja Evroviziju: "Spremni smo da budemo domaćini"

Španska predstavnica Šanel otkako je sletela u Torino za Evroviziju 2022, nastavila je da "žari i pali" scenom, izvodeći seriju vatrenih proba punu preciznih plesnih pokreta.

Život

Izvor: Sanja Dojkiæ

Četvrtak, 12.05.2022.

14:47

Ni Ukrajina, ni Konstrakta, već - ona osvaja Evroviziju:
Foto: EBU/Sarah Louise Bennett

Španskoj pevačici se povećavaju šanse za pobedu, a šefica delegacije Eva Mora kaže da je RTVE spreman da prihvati izazov.

"Održali smo najbolje Olimpijske igre u istoriji i napravili bismo sjajan ESC 2023. Španija ima svu turističku infrastrukturu i sigurni smo da će institucije biti uključene. Već imamo plan da ugostimo ESC 2023", navela je Mora.

Novak Đoković je odbio da joj plati 220.000 evra: Laura Pauzini blista na Evroviziji FOTO

Šanel je višestruka umetnica, koja svoju magiju unosi u glumu, ples i pevanje. Putovala je širom Španije radeći mjuzikle, nastupajući pred rasprodatim salama njena energija hipnotišuće deluje na sve koji imaju prilike da je gledaju i slušaju.

Drugo polufinale Evrovizije: Srbija nastupa treća; Ronela: "Bog zna bolje"; region na dnu tabele

Numera sa kojom nastupa "SloMo" već je veliki hit kako u rodnoj Španiji tako i van njenih granica. Zbog toga se Šanel predviđa da će imati najveći uspeh od svih članica "Velike petorke" u koju pored Španije spada Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Nemačka, i Italija. Jedina "pretnja" za najbolje kotiranje među zemljama osnivačicama Eurosonga španskoj predstavnici su Italijani, koje je jedna platforma već "proglasila pobednicima Evrovozije".

Večeras je finale Evrovizije, koje počinje u 21 čas. Finale možete pratiti na live blogu na našem portalu u okviru našeg specijala o Evroviziji, a predstavnica Srbije Konstrakta nastupa pretposlednja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: