Ponovo skok - Konstraktin nastup na polufinalu menja situaciju na kladionicama

Srpska predstavnica Konstrakta juče je izvela svoju pesmu "In corpore sano" u drugom polufinalu "Evrovizije", te se plasirala u finale ovog takmičenja, a sudeći po kladionicama, nastup umetnice je definitivno ostavio veliki utisak.

Život

Izvor: B92

Petak, 13.05.2022.

19:21

Ponovo skok - Konstraktin nastup na polufinalu menja situaciju na kladionicama
Foto: JORDY BRADA (MOROCCANOIL)

Nakon što je cela Evropa, ali i Australija, videla njen nastup, kao i reakciju ljudi u areni u Torinu, situacija na kladionicama "Evrovizije" poprilično se promenila.

"Nisam čula sebe u jednom trenutku" – Konstrakta iza scene, o mogućim problemima na bini

Konstrakta je do danas popodne zauzimala 8. mesto da bi sada bila na 7. poziciji, pa je tako iza sebe ostavila favorite Grčku, Norvešku i Holandiju. Pred polufinale bila na 10. mestu, a pre nekoliko nedelja na 20. poziciji.

Hrvati jednim delom sa nama u finalu, izgleda da Konstrakta nosi nešto njihovo

To će značiti da se umetnica pomerila za cela tri mesta od polufinala.

Konstrakta će sutra, u finalu, nastupiti pod rednim brojem 24, pretposlednja. Po deset zemalja je prošlo iz oba polufinala, dok ćemo imati prilike da vidimo još pet država, koje se svake godine plasiraju direktno u finale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: