Konstrakta osvaja društvene mreže – prva na Jutjubu, Tviter izgoreo zbog umetnice

Konstrakta je sinoć Srbiji obezbedila prolazak u finale "Evrovizije", a mnogi širom sveta su oduševljeni talentovanom umetnicom i onim što je pokazala u Torinu.

Život

Izvor: B92

Petak, 13.05.2022.

10:03

Konstrakta osvaja društvene mreže – prva na Jutjubu, Tviter izgoreo zbog umetnice
Foto: EBU / CORINNE CUMMING

Tako je Konstrakta za samo par sati uspela da skupi blizu milion pregleda na platformi Jutjub (YouTube) i da izbije na prvo mesto Trending liste.

Konstraktina prva izjava posle prolaza u finale

To znači da je Konstraktin nastup od sinoć, u drugoj polufinalnoj večeri, bio ubedljivo najgledaniji, više od svih ostalih takmičara. Poređenja radi, sledeći nastup po pregledima, delegacije Poljske, ima tek 270.000 pregleda. Sa druge strane, Konstrakta je pored San Marina bila učesnica sinoćnog polufinala o kojoj se najviše pisalo na Tviteru. San Marino i njegov predstavnik Ačile Lauro nije uspeo da se izbori za svoje mesto u finalu, iako je bio zaslužan za jedan od najviralnijih trenutaka. Tviter je proglasio Konstraktu za pobednicu samo nekoliko minuta nakon nastupa umetnice. Napetost pri proglašenju finalista najviše su osetili naši sugrađani, koji su poslednje trenutke polufinala opisivali kao "nervni slom". I naravno, nisu izostale ni šale domaćih tviteraša... ... a ni stranih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: