Konstraktina prva izjava posle prolaza u finale

Naša predstavnica Konstrakta izborila se za svoje mesto u finalu Evrovizije 2022. koje se ove godine održava u Torinu.

Život

Izvor: Sanja Dojkiæ

Petak, 13.05.2022.

00:35

Konstraktina prva izjava posle prolaza u finale
Foto: EBU / NATHAN REINDS

Cela Srbija tresla se iščekujući da ime naše umetnice odzvoni PalaOlimpikom prilikom objavljivanja finalista druge polufinalne večeri, a režija je očigledno htela da nas drži na iglama jer je Konstrakta prozvana - poslednja. Najslađe za kraj.

Prilikom zvanične pres konferencije finalista, Ana Đurić Konstrakta je rekla da je razmišljala kako je lepo vreme u Torinu i da ako ne prođe u finale da će se lepo provesti, dok su svi prisutni novinari tapšali u ritmu "In corpore sano".

"Ne bih ništa menjala, možda više hrane jer se restoran zatvara u 2, to je baš veliki problem, sve ostalo je sjajno", navela je Konstrakta.

Veliko finale Evrovizije održava se u subotu, 14. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: