"Ne diše već pola sata": Detalji iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović preminuo je iznenada u subotu uveče, navodno tokom masaže, a beogradski mediji sada su objavili detalje.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2022.

21:53

Foto E-Stock

Kako navodi Kurir, Hitnu pomoć pozvala je ženska osoba nešto posle ponoći.

"Već više od pola sata ne diše", rekla je ona, navodi neimenovani izvor pomenutom mediju, a kada je Hitna pomoć došla, oni nisu ni pokušali reanimaciju, već su samo mogli da konstatuju smrt.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt koji je očigledno bio koban.

Porodica i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla da govori, već je samo kratko potvrdila za medije da je Vidoje preminuo.

Isti izvor navodi da voditeljke tokom dana nije mogla da saopšti njihovoj ćerki, koja ima osam godina, šta se dogodilo jer se plašila da bi to mogla da ostavi traume i posledice po njenu psihu, dok je naslednica Ristovića iz prvog braka Matea loše vesti saznala odmah.

Ristović iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb.

Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu i stekao diplomu istoričara umetnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: