Incident na evrovizijskom događaju tokom intervjuisanja predstavnika Italije VIDEO

Tokom ceremonije otvaranja ovogodišnjeg izdanja Evrovizije u Torinu zabeležen je incident tokom intervjuisanja Mahmuda i Blanka, predstavnika Italije.

Život

Izvor: Sanja Dojkiæ

Nedelja, 08.05.2022.

19:23

Incident na evrovizijskom događaju tokom intervjuisanja predstavnika Italije VIDEO
Foto: Profimedia

Intervju u programu uživo prekinut je kada je iz pravca publike neidentifikovani muškarac počeo da viče na predstavnika zemlje domaćina.

Jedan od voditelja "tirkiznog događaja", Gabrijel Korsi, sklonio se u stranu hitrim pokretom i rekao je Mahmudu i Blaknu da "ne moraju da odgovore" na neprijatnosti koje je muškarac vikao.

Konstrakta na tirkiznom tepihu: "Pesma ulazi u uvo jer je na srpskom" VIDEO

"Samo odgovorite na pitanja voditeljke", pokušao je da smiri situaciju voditelj.

Napadač je vrlo brzo uklonjen sa mesta događaja, ali ne mirno, jer se koprcao u rukama obezbeđenja dok su ga sklanjali sa tirkiznog tepiha.

Voditeljka Karolina Bi Domeniko je objasnila publici da je napadač imao poruku za predstavnike Evrovizije, a to je da više pričaju o klimatskim promenama.

"Ovo nije baš najbolji način da prenesete svoju poruku", prokomentarisao je kratko Gabrijel, pre nego što se intervju mirno nastavio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: