Ćerka Vila Smita progovorila: "Bilo je dana kada sam vrištala, plakala i ležala na podu"

U okviru tok šoua "Red Table Talk" u kojem učestvuju tri generacije žena - Džejda Pinket Smit, njena mama Adrijen Banfild-Noris i ćerka Vilou Smit, pokrenule su se veoma važne teme, a jedna od njih je anksioznost.

Život

Izvor: B92

Subota, 07.05.2022.

08:20

Ćerka Vila Smita progovorila:
Foto: Profimedia

Glumica, aktivistkinja i voditeljka Džejda Pinket Smit (50), supruga Vila Smita (53) je u razgovoru za svoju emisiju "Red table talk" otkrila da je tek nedavno naučila da se bori sa svojim emocijama i da se već godinama bori sa anksioznošću, piše Večernji.hr.

Ćerka Vila Smita pored dečka ima i ljubavnika

"Grizla je nokte, ali nikad nisam ni pomislila da se radi o anksioznosti", ispričala je njena majka Adrijen Banfild-Noris, a potom je Džejda objasnila kako joj je borba njene ćerke Vilou (21) pomogla da shvati da se ona bori sa istim problemom.

"Godinama je potiskivala problem. Bilo je jako teško. Kada sam odrastala nije shvatala da se borim sa anksioznošću. Gledala je prijatelje kako joj umiru, prošla je mnogo toga tako da su moji problemi izgledali mlako pored njenih", ispričala je Vilou i dodala:

Džejda progovorila o detinjstvu: "Baka me je sa 9 godina učila da se samozadovoljavam" VIDEO

"Bilo je dana kada sam vrištala, plakala i ležala na podu", rekla je mlada muzičarka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: