Albanci kritikovali svoju predstavnicu: Jeftina patetika i abažur na glavi; "Džabe je poletela"

Albanska predstavnica na takmičenju za pesmu Evrovizije Ronela Hajati imala je konferenciju za štampu na kojoj je pričala o tome šta je pokreće u životu, ali to nikome očigledno nije bilo zanimljivo.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2022.

13:35

Albanci kritikovali svoju predstavnicu: Jeftina patetika i abažur na glavi;
Foto:EPA/David Fernandez

Pitanja i odgovori na konferenciji za novinare očigledno nisu bila zapažena, jer je Ronela Hajati nosila na glavi modni detalj, koji je po mnogima izgledao jeftino i kič.

Većina njenih državljana je ipak na neki način pohvalila ovaj izgled, ali drugi deo njih očigledno nije bio oduševljen. Naime, po mnogima jeftin abažur na glavi nije dostojan njihove predstavnice, koja je uz takav stajling ispričala da je ostala bez oca i da joj na neki način on i dalje daje unutrašnju snagu.

"Šta je autor hteo da poruči, ko je stilista", "Sve za pažnju", glasili su neki komentari.

"Ronela pošto ima najslabiju pesmu sa kojom smo ikada bili predstavljeni, odlučila je da odećom i telom natera da se priča o njoj. Kraj. Žao mi je Albanaca koji su džabe poleteli", poručili su joj u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: