Izraz "mega pinta crvenog vina" Džonija Depa sa suđenja postao viralan FOTO

Tokom suđenja za klevetu Džonija Depa protiv Amber Herd, glumica je dostavila snimak Depa kako razbija kuhinju u svojoj kući u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji, dok je bivši par bio u braku.

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2022.

09:40

Izraz
Foto: Profimedia

Video je pušten u sudnici u Virdžiniji, a Herdova je zatvorila oči na početku emitovanja snimka, koji je bio deo Depovog ispitivanja od strane advokata Amber Herd na kraju druge nedelje suđenja.

Džoni Dep prasnuo u smeh nakon pitanja o njegovim genitalijama na sudu VIDEO

Na snimku se čulo kako Dep viče psujući, a zatim i kako neko udara u zid. Potom se Herdova obratila Depu: "Sve što sam uradila je da sam se izvinila. Da li ti se nešto desilo? Ne mislim tako. Popio si sve ovo jutros? Razbijaš s***".

Depove reakcije na jezive optužbe: "Prodro je u nju flašom pića"; "Opsednut je Ilonom Maskom" VIDEO

Depa je njen advokat pitao da li je popio "mega pintu crvenog vina", na šta mu je glumac rekao da je sebi natočio "veliku čašu vina", dodavši: "Smatrao sam da je to neophodno".

"Ona je psihopata"; "Ko još to radi?": Otkriven bizaran detalj u slučaju Dep–Herdova FOTO

Uprkos teškom trenutku sudskog postupka, izraz "mega-pinta vina" je postao izvor internet mimova, dok je audio snimak Depovog odgovora postao viralan na TikToku. "Ako 'mega pinta vina' ne bude na meniju branča do ove nedelje, mi smo propali kao društvo. #megapintofvine #DeppvHeard", piše u jednom tvitu. Drugi dele svoje video-zapise uz audio-snimak sa suda.
@claudiaravioli Happy Saturday #megapint #johnnydepp #wine ♬ original sound - hayleehoukom
@donna_diditstudio Sometimes I even amuse myself! #megapint #jonnydepp #meme #funny #cricut #smallbusinessowner ♬ original sound - hayleehoukom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: