Sada potvrđeno i na sudu: Amber Herd ima dva poremećaja ličnosti

Na suđenju Amber Herd, koju je bivši suprug Džoni Dep optužio za lažne navode o zlostavljanju, u korist glumca svedočila je forenzička psihološkinja Šenon Kari, koja je iznela svoju dijagnozu u vezi sa Herdovom i na sudu izjavila da glumica ima dva poremećaja ličnosti - granični i histrionski.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.04.2022.

14:49

Sada potvrđeno i na sudu: Amber Herd ima dva poremećaja ličnosti
Foto: Profimedia

Psihološkinja je rekla da je do te dijagnoze došla tokom 12 sati razgovora sa Amber, kao i pregledom njenih nalaza o mentalnom zdravlju, a takođe je izjavila da Herdova ne pati od posttraumatskog stresnog poremećaja zbog svoje veze s Depom, kao što je glumica tvrdila. Depov tim se nada da će svedočenje Šenon Kari ojačati njihovu tvrdnju da je Herdova bila nasilna u problematičnoj vezi para.

Bivša asistentkinja Amber Herd o "šefici iz pakla": "Unela mi se u lice"; "Pljuvala je po meni..."

Kako kaže Kari, dva poremećaja ličnosti koja je navela su slična. Granični poremećaj je bolest nestabilnosti, podstaknut osnovnim strahom od napuštanja, kaže psihološkinja. Histrionski poremećaj ličnosti, rekla je Kari, povezan je s "dramom i plitkošću" i potrebom da se bude u centru pažnje.
Rekla je da postoji korelacija u poremećaju s ljudima koji su fizički privlačni i "koriste svoj izgled kako bi privukli tu pažnju".

"Amber mu je govorila da je propali glumac"

Na sudu je već nekoliko saradnika i članova porodice Džonija Depa svedočilo da je Amber verbalno zlostavljala muža. Slično je rekla i Tara Roberts koja je 15 godina upravljala imanjem na Depovom privatnom ostrvu.

"Ona je psihopata"; "Ko još to radi?": Otkriven bizaran detalj u slučaju Dep–Herdova FOTO

Roberts je izjavila da je Amber Herd povredila Depa limenkom tokom jedne tuče 2015. godine.

"Govorila mu je da je propali glumac, da će umreti kao debeli usamljeni starac. Onda sam čula Džonija kako govori: 'Udarila si me limenkom'", ispričala je Roberts.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: