"Počinjalo bi šamarom": Dep o nasilju bivše žene, otkrio i da nije volela jednu njegovu tetovažu

Tokom jučerašnjeg suđenja za klevetu u slučaju Džonija Depa protiv Amber Herd, glumac je negirao tvrdnju bivše supruge da ju je prvi put udario kao odgovor na komentar o tetovaži.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 21.04.2022.

08:43

Foto: Profimedia

Glumac je na sudu u Virdžiniji rekao da se incident nije dogodio i ponovio da nikada nije udario bivšu suprugu ili bilo koju drugu ženu, dodavši da mu ova konkretna tvrdnja nikada nije imala smisla jer ne bi imao razloga da udari ženu zbog ismejavanja njegove tetovaže.

Na pitanje da li se Herdova protivila bilo kojoj od njegovih tetovaža, on je odgovorio da je "Winona forever" – što se odnosi na njegovu prethodnu vezu sa glumicom Vinonom Rajder – promenio u "Wino forever". Nije bilo jasno kojoj se Herdova tačno protivila ili da li je uticala na promenu.

"Ona je psihopata"; "Ko još to radi?": Otkriven bizaran detalj u slučaju Dep–Herdova FOTO

Dep je rekao da ga je Amber nagovorila da napravi tetovažu o njoj. Nedugo nakon što je to učinio, rekao je, "sve je počelo da ide naopako" u njihovoj vezi.

"Činio sam sve što je mogao da joj izmamim osmeh na lice umesto da bude ljuta", rekao je.
Foto: Profimedia
U drugom trenutku svedočenja, Dep je uporedio njihov brak sa teškom vezom sa svojom majkom, Beti Sju, za koju je ranije rekao da ga je zlostavljala kao dete.

On se prisetio kako je "ponižavajuće prozivanje" od strane Herdove često prerastalo u velike svađe. Prema njegovim rečima, Amber Herd je ispoljavala "potrebu za sukobom" i "potrebu za nasiljem".

Odsečeni deo prsta Džonija Depa pronašli na podu: "Lice mu je bilo u modricama"

"Počinjalo bi šamarom. Guranjem. Bacanjem TV daljinskog u moju glavu. Gađanje u lice čašom vina. Ali sve u svemu, to je bilo konstantno", ispričao je glumac.

Dodao je da ako postoji dijalog između dvoje ljudi, oboje moraju da govore, ali da "nije bilo načina" da nešto kaže, da mu "nije bilo dozvoljeno da bude u pravu".

"Bila je to neka vrsta brze paljbe, beskonačna parada uvreda", rekao je Dep.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: