- Vesti -

Jelena Đoković ugostila indijskog gurua zbog kog je nastao kolaps u Beogradu: "Još 75 dana" FOTO

Indijski guru na motoru Sadguru je stigao juče u Beograd i napravio kolaps u gradu – a Jelena Đoković je okačila sliku s njim.

Izvor: cdm.me
Podeli
Foto: Profimedia, Matthew Stockman
Foto: Profimedia, Matthew Stockman

Naime, Sadguru, ili Džagi Vasudev, krenuo je 21. marta na 30.000 kilometara dugo putovanje kroz Evropu i Bliski istok u pokušaju da "spase tlo", upoznajući slavne ličnosti, ekologe i uticajne ljude u desetinama zemalja na tom putu.

Krenuo je iz Londona, a završnica puta biće u južnoj Indiji, gde Fondacija Iša već sprovodi projekat velikih razmera "Kaveri zove", a naravno da je među svim poznatim ličnostima bila i Jelena Đoković.

“Danas je kroz Beograd prošao Sadhguru i pričao o bitnosti očuvanja zemljišta jer postaje sve više osiromašeno. Naše voće, povrće i žitarice koje uzgajamo i jedemo nemaju više istu nutritivnu vrednost kao nekada… Danas nam treba osam pomorandži da zamene onu jednu sočnu od pre samo 10 godina. Zbog toga nas poziva da mu se pridružimo u njegovoj kampanji podizanja svesti o bitnosti očuvanja zemljišta i naravno, poziva nas da promenimo navike zarad našeg zdravlja, a i zdravlja naše dece i planete. Ja sam se rado odazvala pozivu i sa velikom zahvalnošću ga ispratila dalje… Ima još 75 dana vožnje motorom da stigne do Indije”, napisala je Jelena ispod fotografije sa gostom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 156 idi na stranu