Kristijanu Ronaldu preminuo sin

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodrigez saopštili su izuzetno tužnu vest.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.04.2022.

20:50

Kristijanu Ronaldu preminuo sin
Foto:EPA/ PETER POWELL

Njih dvoje su u oktobru obavestili javnost da očekuju blizance, a danas da im je sin preminuo, dok je ćerka preživela u, očigledno, prevremenom porođaju koji se dogodio.

"Sa najdubljom tugom moramo da vam saopštimo da je naš sinčić preminuo. To je najveća tuga koju bilo koji roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje snage da preživimo ovaj momenat sa nekom nadom i srećom. Voleli bismo da se zahvalimo doktorima i medicinskim sestrama za svu njihovu brigu i podršku. Razoreni smo ovim gubitkom i ljubazno vas molimo za privatnost u oim teškim trenucima. Naš sinčić, beba... naš anđeo. Uvek ćemo te voleti. Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez."

Podsećamo, Kristijano već ima četvoro dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: